Telefon: 0744 777 384, Luni - Duminica: 10:00 - 22:00 | Strada Closca nr 53 Timisoara

Restaurant La Rousse

Restaurant La Rousse

Restaurant La Rousse: ambient placut, preparate culinare delicioase
Restaurantul La Rousse te intampina cu un cadru primitor, in care predomina culori calde, placute si multe plante de interior. Pare a fi locatia ideala sa servesti masa. Decorul e creat in asa fel incat sa contureze o stare de bine, de relaxare. Mesele si scaunele sunt din lemn masiv, iar culorile predominante sunt crem, galben si bordo. Printre mese apar, parca strategic amplasati, cativa pereti despartitori din lemn, pe care sunt asezate flori si plante de interior.Dar, dincolo de aspectele legate de ambientul pe care-l intalnesti la restaurantul La Rousse, stau preparatele culinare. Cu un meniu foarte variat, restaurantul te provoaca la o masa copioasa. Ca sa iti starnim apetitul, iti spunem cate ceva despre bunatatile pe care le poti savura aici.

In meniu vei intalni preparatele sortate pe categorii: gustari reci si calde, supe, paste, preparate din carne (vita, pui, peste, porc), garnituri, salate, sosuri si desert (unde poti alege clatite, papanasi, inghetata sau salata de fructe!). Dintre specialitatile casei te poti delecta cu ciolan de porc fragezit in bere á La Rousse (dupa cum poti observa si in fotografii, arata foarte bine; ingrediente:
ciolan de porc la cuptor, fasole, mazare, muraturi asortate si mamaliguta), un platou taranesc sau specialitatea bucatarului (pui la cuptor cu muraturi asortate si cartofi piure).

In plus, la resturantul La Rousse puteti opta sa luati masa in fiecare zi, localul punand la dispozitia clientilor si varianta meniul zilei , in fiecare zi intre orele 11.00-17.00.

O informatie utila celor ce sunt cautare de spatii pentru organizat evenimente: restaurantul La Rousse organizeaza diferite tipuri de evenimente, de la nunti si botezuri, onomastici, banchete, majorate, petreceri private, pana la mese festive si receptii (capacitatea localului este de 100-180 de persoane). Se mai organizeaza si alte evenimente, cum ar fi : valentines day,1 si 8 martie, revelioane , etc.

Bucataria este dotata la standarde internationale, certificata HACCP, restaurantul are ventilatie foarte eficienta, instalatie de climatizare, bai moderne, parcare privata si publica, decor modern, personal atent selectat.

Organizam nunti, botezuri, majorate, banchete, revelion 2014. Pentru rezervari sala nunti din timp oferim reduceri la o ocupare de peste 70% a salii.

Nou avem si meniul zilei in Timisoara la restaurantul La Rousse, pentru detalii vizitati pagina “meniul zilei”

Telefon: 0757.575. 899 sau folositi formularul de contact.

Leave a Reply