Telefon: 0744 777 384, Luni - Duminica: 10:00 - 22:00 | Strada Closca nr 53 Timisoara

Despre noi

     Restaurantul La Rousse este specializat pe organizarea de evenimente , cu o experienta de 15 ani in domeniu si peste 1.200 evenimente organizate, atent mereu la trendurile in domeniu .

    Tipurile de evenimente organizate in restaurantul nostru sunt- nunti, botezuri, banchete, majorate, mese festive, prezentari de produse si servicii, conferinte, seminarii, pomeni, parastase, onomastici, petreceri de copii, revelion, 8 martie, Valentines Day.

     Dispunem de ;

2 sali de evenimente ( pana la 170 si 90 persoane), special amenajate pentru evenimente organizate, fara stalpi interiori, climatizare si ventilatie profesionala, garderoba invitati, ambianta placuta, moderna, parcare proprie.

     Ca sa iti starnim apetitul, iti spunem cate ceva despre bunatatile pe care le poti savura aici. In meniu vei intalni preparatele sortate pe categorii: gustari reci si calde, supe, paste, preparate din carne (vita, pui, peste, porc), garnituri, salate, sosuri si desert (unde poti alege clatite, papanasi, inghetata sau salata de fructe!). Dintre specialitatile casei te poti rasfata cu un platou MIXT GRIL ( preparate de pui si porc, cu garnituri si salata) care este foarte apreciat de gurmanzi.

    Personalul este atent selectionat, calificat in servirea la evenimente organizate, astfel incat invitatii se simt foarte rasfatati la restaurantul nostru.

   Un mare avantaj, in organizarea de evenimente la restaurantul nostru , este faptul ca avem meniuri flexibile, care se pot adapta dupa nevoia si bugetul clientului. De asemenea la noi beneficiati de meniuri all inclusive prin care sunteti cu adevarat rasfatati ( meniu mancare+ decor sala + bauturi nelimitat).

    Pentru decoratul salii avem propriile materiale in 15 variante de culori, vaze cu flori handmade, sfesnice cu lumanari si alte decoratiuni necesare evenimentului organizat.

    De asemenea, pentru ca invitatii sa fie cu adevarat rasfatati, avem disponibil in meniu si optinea pentru fantana de ciocolata si masa de fructe .

    Pentru ca deviza noastra- impreuna Organizam Evenimente reusite !sa fie asigurata, am pregatit pentru clientii nostri un Planning de evenimente (singurul restaurant in Timisoara), in care sunt descrisi pasii necesari pentru organizarea unui eveniment de succes.

                         Beneficii  LA ROUSSE

 1. Dispunem de 2 Sali (170 si 90 locuri) pentru evenimente OPEN SPACE (fara stalpi interiori), special create pentru organizarea de evenimente !
 2. Meniurile sunt preparate in restaurantul propriu ( de bucatari specializati in evenimente) si personalizate !
 3. Aer conditionat si sistem de ventilatie profesionale !
 4. Servicii- personal specializat in evenimente organizate!
 5. Acustica salii– foarte buna !
 6. Reducere meniuri = intre 10 si 30 %
 7. Consiliere – PLANNING eveniment GRATUIT ! (din experienta a peste 700 evenimente)
 8. OFERTA SPECIALA–  Vaze si flori handmade incluse in decor !
 9. Pachet bauturi….. ULTRA sau ALL INCLUSIVE !
 10. ALTE SERVICII ( la cerere) : program dans, DJ, formatie, ursitoare,tort, fotografi, servicii video etc. (negociate pentru dumneavoastra), cu reduceri 10-50%.
 11. Cadouri surpriza pentru dumneavoastra si invitati !
 12. Organizarea si supravegherea evenimentului– este asigurata de catre conducerea restaurantului !!!

 Impreuna ORGANIZAM  EVENIMENTE  reusite !

KURKUI FLORENTIN

CEO

Scopul nostru este ca fiecare eveniment organizat sa fie apreciat de clientii nostri, din toate punctele de vedere ( organizare, oferta meniu, aranjamente, servire, pret). Un alt atu al nostru este ca, pe langa faptul ca avem diverse meniuri pentru evenimente, oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si crea propriul meniu!

Contacteza-ne

COSMIN AMBRU.

BRAND MANAGER

Suntem si vom fi un restaurant de referinta in Timisoara, mai ales ca pana in prezent peste 50.000 de persoane ne-au calcat pragul cu diferite ocazii, multi invitati revenind pentru organizarea propriilor evenimente. Sunt bucuros sa fac parte din aceasta echipa profesionista si competitiva!

Contacteza-ne

DUMITRU COSTEA

BUCATAR SEF

Ca de fiecare data incercam si reusim sa fim la nivelul asteparilor culinare solicitate de catre clientii nostri, care nu de putine ori revin pentru diferite specialitati sau mancaruri traditionale. Iar in ultImul timp ma bucura solicitarile tot mai dese privind preparatele din paste si Pizza, incet, incet clientii ne considera ca fiind o alternativa foarte buna si pe acest segment de mancaruri. Ma bucur sa fac parte dintr-un colectiv unit, profesionist si deschis, impreuna formam o familie!

Contacteza-ne

MARIANA CORCHES

MANAGER EVENIMENTE

Prin experienta personalului din cadrul Restaurantului La Rousse reusim sa organizam impreuna cu clientii nostrii,evenimente reusite despre care invitatii acestora isi vor aminti cu drag peste ani. Prin experienta personalului din cadrul bucatariei La Rousse reusim sa ne adaptam si sa fim la nivelul cerintelor invitatilor nostrii din punct de vedere culinar.

Contacteza-ne

Alegerea ideala pentru o nunta de vis

30

SPECIALISTI

700

DE NUNTI, BOTEZURI, MAJORATE, EVENIMENTE

3

LOCATII

50

PARTENERI

01. Experienta

14 ani experienta in organizarea de evenimente.
Peste 1200 evenimente organizate.

02. Profesionalism

Personalul este atent selectionat si instruit.
Tratam fiecare eveniment cu seriozitate maxima.
Punem accent pe munca in echipa.

03. Garantii

Ne-am dezvoltat continuu dupa nevoile clientilor.
Parerea clientilor despre activitatea noastra.

04. Calitate

Obiectivul nostru = 100% evenimente reusite.
Inovam continuu pentru a ne surprinde clientii.