Telefon: 0757 575 899, 0744 777 384, 0757 575 892
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00 | Strada Closca nr 53 Timisoara

Meniu Majorat Rebel

Restaurant_Timisoara

19 December 2016

No Comments

Home Meniuri Majorate

Meniu Majorat Rebel

Meniu Majorat Rebel

Meniu majorat –  REBEL

1.Gustare rece : 500gr

  • muschi file porc
  • cascaval natur
  • rulada de porc
  • floricele de salam
  • tartina cu prosciutto
  • masline asortate                             
  • frigarui de rosii cu mozzarella
  • Salata de ciuperci
  • minifrigarui de pui
  • Ficatei in bacon
  • Chiftelute
  • telemea
  • dobos de sunca si cascaval
  • butoias de castraveti cu branza
  1. Pachet bauturi
  • apa minerala sau plata 0,5 l
  • suc gama COLA 0,5 l,
  • cafea espresso (cappuccino)  – 2 buc                                               

     Pret meniu = ……. lei/pers.                                                           

                                   

                  Restaurant LA ROUSSE

0744.777.384 ,    0757.575.899   si  0757.575.892 

Sala 1 – str. Closca nr. 53 (90- 170 pers.)

Sala 2 – str. Closca nr. 53 (30- 100  pers.)

Sala 3  – str. Closca nr. 20 (30- 80 pers.)

Site  =  www.la-rousse.ro     mail – contact@la-rousse.ro    

                  

        ALTE SERVICII

  1. Pachet de BAUTURI STANDARD
  • 100 ml – Jägermeister (vodca sau ballantines)
  • 1 bere BECKS
  • 1 pahar sampanie …la doar  …… lei /pers
  1. Pachet ULTRA BAUTURI
  • 150 ml – Jägermeister (vodca sau ballantines)
  • 1 bere BECKS
  • 1 pahar sampanie  …la doar  ……. lei /pers

     ALTE BAUTURI

  • Sampanie invitati = 25 lei/st.
  • BERE = 20% reducere

·   vin alb si rosu = 19 lei/litru

·   Whiskey/vodca/Jagermeisteir(0,7 l)= 95 lei/st

  

     3.  DECOR  SALA

·     huse, funde, fete de masa,

·     servetele, vaze cu pene sau flori handmade,

·     masa sampanie, masa tort,

       + bonus Carduri Magnetice  invitati. =…….. lei/pers.

      4.   SONORIZARE

·    inchiriata = statie+ boxe = 200 lei/ev ( fara playlist)

·    DJ+ sonorizare = 1400 lei = 940 lei

     5.  SERVICII PERSONAL  = 300 lei / 20 persoane

( 1 ospatar+1 bucatar)/20pers x 150 lei/pers.

Avans rezervare = 20-30% din suma totala