Meniu eveniment organizat
1.Gustare rece : – 29,0 lei
2.Ciorba sau supa (vita, porc ,pui ,legume) – 7,0 lei
3.Gustare calda – 14,0 lei
4. Fel principal : – 22,0 lei
5. Desert : – 10,0 lei
6.Pachet bauturi – 12,0 lei
7. Decor sala – huse, funde, masa tort, servetele, fata masa – 9,0 lei
8. Bauturi – whiskey, vodca, coniac, palinca – 0,7l. – 99 lei
– bere= 10+2 gratis
——————————————————————————————————————————————————————————————————-
Restaurant – LA ROUSSE 1– str. Closca nr 53 / LA ROUSSE 2 – str. Closca nr 20
rezervari 0744.777.384 si 0757.575.892 ,Site = www.la-rousse.ro, mail – [email protected]
Restaurantul La Rousse este specializat pe organizarea de evenimente , cu o experienta de 8 ani in domeniu si peste 700 evenimente organizate, atent mereu la trendurile in domeniu.
LA ROUSSE 1 Str. Closca nr. 53
LA ROUSSE 2 Str. Closca nr. 20
0744 777 384