Meniu eveniment organizat
Meniu eveniment organizat
1.Gustare rece : – 29,0 lei
- Minisnitel de pui Chiftelute
- rosii natur Ficatei in bacon
- telemea masline
- Salata a la Rousse Rol cu sunca si hrean
- cascaval floricele de salam
- Ardei cu liptauer Castraveti
2.Ciorba sau supa (vita, porc ,pui ,legume) – 7,0 lei
3.Gustare calda – 14,0 lei
- Clatite mixte ( carne si ciuperci ) sau
- sarmale cu costita si mamaliguta
- Peste parizian cu cartofi natur
4. Fel principal : – 22,0 lei
- Preparate pui, porc, peste ( la alegere)
- cartofi aurii, orez, legume ( la alegere)
- Salata asortata sau varza, muraturi
5. Desert : – 10,0 lei
- clatite mixte ( dulceata si fineti ) sau
- papanasi ( sau ecler cu vanilie ) sau
- fantana de ciocolata cu frigarui din fructe asortate
6.Pachet bauturi – 12,0 lei
- 0,5 l apa minerala sau plata
- 0,5 l suc gama COLA
- cafea- 2 buc
7. Decor sala – huse, funde, masa tort, servetele, fata masa – 9,0 lei
8. Bauturi – whiskey, vodca, coniac, palinca – 0,7l. – 99 lei
– bere= 10+2 gratis
——————————————————————————————————————————————————————————————————-
Restaurant – LA ROUSSE 1– str. Closca nr 53 / LA ROUSSE 2 – str. Closca nr 20
rezervari 0744.777.384 si 0757.575.892 ,Site = www.la-rousse.ro, mail – contact@la-rousse.ro